Hírek

Dátum: 2018-02-28 | írta: Zehy

0

Három iPhone érkezhet ősszel, állítólag lesz köztük dual-SIM-es is

Az egyik phablet méretű lenne – 6,5 hüvelykes képátlóval és arany színben is. De jön egy olcsóbb modell is, melyben a nagytesókhoz hasonlóan szintén lesz Face ID.

Mielőtt azonban továbbmennénk, nézzük meg a címben szereplő furcsaságot. Igen, joggal mondjátok, hogy egy hülyeség a dual-SIM-es felvetés és ennek igazat is kell adnom. Az Apple évek óta következetesen elutasítja ezt a lehetőséget, miért pont most gondolnák meg magukat? Ráadásul, ha hozzáteszem, hogy csak egyes földrészeken vagy régiókban kerülne kiszállításra ilyen iPhone, akkor még hihetetlenebb a dolog…

A három modell megjelenése egyébként önmagában nem annyira meglepő feltételezés, hiszen 2017 őszén az iPhone X megjelenésével az Apple eléggé berúgta az ajtót újhullámos dolgok termében, így nagy valószínűséggel tovább is mennek ezen a vonalon.

Érkezhet tehát egy továbbfejlesztett iPhone X , egy olcsóbb iPhone modell és még egy “köztes” telefon is.

A Face ID minden modellben elképzelhető, hiszen továbbra is tartja magát az az elképzelés, hogy el akarják teljesen tüntetni a Home gombot minden eszközből, ennek a kiváltására pedig jelenleg csak az arcazonosítás tűnik értelmes alternatívának.

A sokkal nagyobb “phablet” iPhone egyébként már elég régóta a porondon van a koncepciógyárosoknál, legutóbb Martin Hajek elképzeléseit osztottuk meg Veletek.

Meg fogsz döbbenni ezektől az iPhone X Plus képektől!

A holland 3D-s művész, Martin Hajek az almás közösség egyik saját bejáratott nevévé vált, hiszen rengeteg alkalommal játszott már el a gondolattal egy-egy jövőbeli Apple termékkel kapcsolatban. Legújabb koncepciójában egy hatalmas, 6,7 hüvelykes iPhone X Plus modellt tervezett, mely természetesen a névadó eredetin alapul. Az eredmény meglehetősen meggyőző, ahogy Ti is láthatjátok.

Forrás: RedmonPie

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap