Hírek

Dátum: 2018-04-09 | írta: Zehy

0

iOS 12 – Okosabb. Gyorsabb. Sötétebb. [VIDEÓ]

Nem mondanám, hogy nyakunkon az iOS 12, de tény, hogy a gyorsan elrepülő nyár után elég hamar szokott érni minket a szeptemberi iOS-frissítés.

Talán erre gondolnak a koncepciógyártó csapatok is (nem olyan rég mutattuk ezt az iOS 12-es elképzelést), amikor elkészítik videójukat, egy számukra megfelelő iOS 12-es szoftverről.

A legújabb, gyönyörűen megtervezett koncepció egy sor újdonságot vonultat fel, aminek normál esetben nagyon örülnénk, de az Apple azon nyilatkozata után, miszerint a csili-vili külső helyett most a stabil működésre mennek rá, nagy valószínűséggel továbbra is csak álom marad jó pár funkció.

Kevesebb új feature, de nagyobb stabilitás lesz az iOS 12-ben

Craig Federighi, az Apple szoftverfejlesztési vezetője ismertette a dolgozókkal az idei terveket – ez alapján pedig a teljesítmény és a minőség lebeg majd a szemük előtt, amikor az iOS 12-t készítik. A forrás szerint a fentiek hangzottak el a vezetői értekezleten, de azt is megemlítik, hogy a tervezett újítások nem tűnnek el végleg.

Ettől függetlenül én még mindig szívesen nézegetem ezeket a videókat, remélem Nektek sincs túl sok bajotok ezzel. 🙂

Az új szoftver a nyáron esedékes WWDC-n mutatkozik majd be – a fejlesztői és a nyilvános béta verzió ezután majd nem sokkal tölthető is, míg a nagyközönségnek szánt verzióra jó eséllyel szeptember közepéig várni kell majd.

Forrás: 9to5Mac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap