Hírek

Dátum: 2018-05-03 | írta: Zehy

0

Nem írja alá az Apple tovább az iOS 11.3-as firmware-t

Tegnap az Apple bezárta a downgrade lehetőségét, így iPhone és iPad készülékekre már nem állítható vissza az iTunes segítségével a címben szereplő szoftver.

Az iOS 11.3.1 kicsit több, mint egy hete jelent meg, így nagy valószínűséggel senkit nem ért váratlanul a dolog.

Tölthető az iOS 11.3.1!

Egy hónappal az iOS 11.3 után az Apple kiadta a szoftver következő verzióját. Az iOS 11.3.1 sok apró – nem is jegyzett – és egy nagyon fontos újdonságot hozott. Ez utóbbi az iPhone 8 eszközöket érinti, melyeket mostantól nem hivatalos szervizben, nem eredeti kijelzőkkel is elláthatunk – ez eddig mindenképpen problémát okozott.

A legtöbb szoftverfrissítés hibajavításokat és szoftverfrissítéseket tartalmaz, így nem túl sokkoló, hogy az Apple több felhasználót szeretne az iOS legújabb verzióján “látni”. Sokak szerint persze ez is csak egy módja annak, amellyel a vállalat több embert kényszeríthet a frissítésre, akár akarják azt, akár nem.

Időközben a hét elején megérkezett az iOS 11.4, a macOS 10.13.5, a watchOS 4.3.1 és a tvOS 11.4 harmadik bétája is, így az Apple talán nem teljesen öncélúan terel mindenkit ebbe az irányba. Az viszont tény, hogy sokaknak nem tetszik ez az üzletpolitika, de elég régóta űzik, nem valószínű, hogy változtatni fognak rajta a kedvünkért. 🙂

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • SanDisk iXpand

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap