Hírek

Dátum: 2018-05-09 | írta: Zehy

0

2018 első negyedévében az iPhone X-ből adták el a legtöbbet

Az iPhone X a 2018-as év első negyedévében továbbra is a legkelendőbb mobiltelefon volt Európában, annak ellenére, hogy az okostelefonok egy kicsit megtorpantak.

Az Apple az elmúlt három hónap során több mint 10 millió eszközt szállított le.

A cég legutóbbi bevételi adatai megerősítették, hogy az iPhone X igen nagy sikert aratott. Ez volt a legnépszerűbb iPhone, mióta értékesítésre került, és továbbra is felülmúlja a rivális okostelefonokat a világ legfontosabb piacain. Ez magába foglalja Európát is.

Az iPhone X tehát továbbra is a legjobban eladott okostelefon Európa-szerte 2018 első negyedévében, ahogy az új adatok ezt megerősítették.

Ez még erőteljesebb eredmény úgy, hogy jelentősen csökkent úgy általában az okostelefonok értékesítése.

Az okostelefonok eladásának csökkenése 2018-ban érte el Európát, 6,3%-ot estek, ami a legmagasabb csökkenés egy negyedévben” – jelentette be  a Canalys.

A csökkenés oka, hogy a csúcskategóriás készülékek még mindig küzdenek azzal, hogy versenyezzenek a megfizethetőbb modellekkel. Egyes fogyasztók egyáltalán nem frissítenek – a meglévő modellekkel jól megvannak – de sokan közülük az olcsóbb eszközöket választják, szemben a drága zászlóshajókkal.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap