Magyar iOS fejlesztés

Dátum: 2018-07-03 | írta: Tocso

0

Időkép – ha nem akarsz elázniHa nyár, akkor bizony számolhatunk váratlan záporokkal, de nem kell feltétlen eláznunk.

Mióta felköltöztem Budapestre felfedeztem a túrázás szépségeit. A közelben sok bejárható túraútvonal is található, rövidebb-hosszabb, épp mire van időm.

Bár nem vagyok cukorból, azért egy nyár eleji zápor elég kellemetlenül tud érinteni, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Hiába van több időjárás előrejelző app is telepítve az iPhone-omra, mindnek csak szerencse kérdése, hogy eltalálja-e a várható időjárást.

Az Időkép alkalmazása is hasonló, de található benne egy fontos funkció, mely szinte sosem hibázik. Ez pedig nem más, mint a vihar előrejelzés. Nincs túlbonyolítva, ha vihar van a közelemben, akkor küld egy értesítést, hogy vihar várható. Ezt elég pontosan teszi, hisz tízből kilenc esetben 10 percen belül elkezdett szakadni az eső. Ez pedig épp elég, hogy keressek valami zártabb helyet, míg elvonul.

Az alkalmazás egyébként tartalmazza az oldalukon is látható időjárás térképeket, illetve kérhetjük, hogy ébredésünkre küldje el az aznapi várható időjárást. Ezeken a funkciókat annyira nem használom, maximum a gyári app-ra nézek rá, mi várható aznap.

Egy szó, mint száz, érdemes leszedni már csak ezért az egy funkcióért is az alkalmazást, mert rendkívül jól működik.

Időkép

Időkép

Fejlesztő: Időkép

Ár: Ingyenes
Méret: 236.56 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap