Bulvár

Dátum: 2018-07-04 | írta: Tocso

0

Végre kapunk egy normális töltőt az iPhone-hoz?

A napokban szivárgott ki pár kép egy új Apple adapterről – reméljük, tényleg valami ilyesmit tervez a cég.

Ismét kínai képeken láthatunk kiszivárgott Apple terméket, melyet valószínűleg csak szeptemberben láthatnánk hivatalosan. Ezúttal nem kell nagy dologra gondolni, hisz egy töltő adapterről van szó, de ez az eszköz igencsak fontos lehet a jövőben.

A képek tanulsága szerint egy 18W-os adaptert tervez piacra dobni az Apple, mely remélhetőleg gyári tartozék lesz az újabb generációs termékekhez. Ezzel az adapterrel már jelentősen felgyorsítható a készülék töltése, ami igen időszerű lenne.

Hiába az iPhone 8/8 Plus/X-be bevezetett gyorstöltés, a szükséges kiegészítők cirka 30 ezer forint környékén vannak, ami egyáltalán nem kevés.

A konkurenciák ezen a téren sokkal jobban állnak, így jó lenne, ha az Apple is felzárkózna. Hisz ebben az árkategóriában alapelvárás lenne, hogy fél óra alatt 60% vagy az feletti töltöttséget érjünk el.

Itt vannak a kiszivárgott képek, melyek nem túl izgalmasak, meg hát kicsit fake szagúak is – 2018-ban már szinte lehetetlen ilyen homályos képet készíteni. 😀

Ennek ellenére a képek apropóján érdemes volt szót ejteni az Apple hiányosságáról. Idén már mindenki rendes gyorstöltést vár az Apple-től, így reméljük nem okoznak majd csalódást.

Forrás: 9to5mac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap