Magyar iOS fejlesztés

Dátum: 2018-07-22 | írta: Zehy

0

A Nyolcrétű Út – A szellemi rugalmasság játéka

Az Nyolcrétű Út egy 360 feladványt tartalmazó puzzle rejtvény sorozat. 
A feladat egyszerű: a játék tábláját a játékosnak maradéktalanul le kell fednie.

A rejtvények valódi rejtvények, azaz: minden – egyre nehezebb és nehezebb – feladványnak egyetlen megfejtése van. A játékos a Kezdő szintről indulva elérheti a Haladó, majd a Mester, Nagymester, végül (a világklasszis rejtvényfejtők) a Bajnok szintet.

A rejtvények megfejtéséhez konvertálható tudásra van szükség, amit a játék a szellemi rugalmasság fejlesztésével alakít ki. A legnehezebb nyolcrétű feladvány megfejtéséhez sincs szükség semmiféle szakismeretre. 
Ugyanakkor a játék rabul ejtő és élvezetes nagyon sokféle ember számára, az öt éves kíváncsi kisgyerektől az unatkozó kamaszon át mindenféle korú és képességű emberig. 
Az öt éves gyerek is élvezettel meg tudja oldani a rejtvényeket legalább a kezdő szintig.

Ugyanakkor, a játék eredendő egyszerűsége ellenére a nagymester és a bajnok szintű feladványok igazi kihívást jelentenek még a világklasszis rejtvényfejtők számára is.

Ez egy lebilincselő játék, ami a szellemi rugalmasság fejlesztése mellett egyfajta meditációhoz hasonló “misztikus élményt” is ad annak, aki belemerül.

A feladványokat, és a játék filozófiáját a nagyszerű Mérő László dolgozta ki a “Nyolcrétű út – A szellemi rugalmasság fejlesztése” című könyvében.

Az alkalmazás Facebook oldalának kedvelői értesülhetnek az alkalmazással kapcsolatos újdonságokról, kapcsolatba léphetnek a többi játékossal és megoszthatják játékos társaikkal és a fejlesztőkkel véleményüket, észrevételeiket.

Az alkalmazás linkje:

Facebook oldal, community

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap