Bulvár

Dátum: 2018-08-07 | írta: Tocso

0

Kisebb nyitókészlet várható az új iPhone-ok megjelenésekor

A megjelenést követő hetekben többnyire hiánycikknek számítanak az iPhone-ok világszerte, mely idén még érzékelhetőbb lehet.

Minden év szeptemberében ismerős lehet az átmeneti készlethiány jelzés, ha az új iPhone-okból akarunk vásárolni. Szerencsére azért pár napon belül megérkezhetett az általunk választott iPhone, de az a pár nap is végtelen lehet, ha nagyon várunk valamit.

Az idei iPhone-ok kapcsán hosszabb lehet a várakozási idő, ha valaki nem elég gyors, mivel gondok akadtak a gyártás körül.

Az Apple egyik fő processzor beszállítójánál ugyan is leálltak a gyártósorok, mivel a berendezések gépeire vírus került. Az incidensről sok részletet nem tudtunk ez idáig, de most napvilágra került pár információ.

A TSMC levelet küldött minden érintet megrendelőnek, tájékoztatás gyanánt. Eszerint egy frissítés alkalmával került a vírus a rendszerbe és terjedt el a gyár gépein. Érzékeny adatok nem voltak veszélyben, ezeket nem érintette a vírus, csak a gyártósori vezérlőkkel voltak problémák.

A hiba elhárítását természetesen megkezdték, az érintett eszközök 80%-át már sikerül megtisztítani, így a gyártás újra elindulhatott.

Az elmúlt napokban kiesett darabszámot azonban megérzik a megrendelők, ahogy az Apple is. Arról nincs információ, hogy milyen volumenű lehet a kiesés, de mivel a megjelenés előtti hónapban vagyunk, valószínűleg a kezdeti készleten megérződik majd.

Izgalmas hónap elé nézünk majd, hisz újabb iPhone modell jelenhet meg az Apple termékpalettáján. További infóra azonban várni kell még egy hónapot, ami már nincs is olyan messze.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap