Bulvár

Dátum: 2018-08-07 | írta: Tocso

0

Kisebb nyitókészlet várható az új iPhone-ok megjelenésekor

A megjelenést követő hetekben többnyire hiánycikknek számítanak az iPhone-ok világszerte, mely idén még érzékelhetőbb lehet.

Minden év szeptemberében ismerős lehet az átmeneti készlethiány jelzés, ha az új iPhone-okból akarunk vásárolni. Szerencsére azért pár napon belül megérkezhetett az általunk választott iPhone, de az a pár nap is végtelen lehet, ha nagyon várunk valamit.

Az idei iPhone-ok kapcsán hosszabb lehet a várakozási idő, ha valaki nem elég gyors, mivel gondok akadtak a gyártás körül.

Az Apple egyik fő processzor beszállítójánál ugyan is leálltak a gyártósorok, mivel a berendezések gépeire vírus került. Az incidensről sok részletet nem tudtunk ez idáig, de most napvilágra került pár információ.

A TSMC levelet küldött minden érintet megrendelőnek, tájékoztatás gyanánt. Eszerint egy frissítés alkalmával került a vírus a rendszerbe és terjedt el a gyár gépein. Érzékeny adatok nem voltak veszélyben, ezeket nem érintette a vírus, csak a gyártósori vezérlőkkel voltak problémák.

A hiba elhárítását természetesen megkezdték, az érintett eszközök 80%-át már sikerül megtisztítani, így a gyártás újra elindulhatott.

Az elmúlt napokban kiesett darabszámot azonban megérzik a megrendelők, ahogy az Apple is. Arról nincs információ, hogy milyen volumenű lehet a kiesés, de mivel a megjelenés előtti hónapban vagyunk, valószínűleg a kezdeti készleten megérződik majd.

Izgalmas hónap elé nézünk majd, hisz újabb iPhone modell jelenhet meg az Apple termékpalettáján. További infóra azonban várni kell még egy hónapot, ami már nincs is olyan messze.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Heads Up! - Trivia on the go Heads Up! - Trivia on the go
  Warner Bros.
  HUF349.00

  Infinite Flight Simulator Infinite Flight Simulator
  Infinite Flight LLC
  HUF349.00

  Assassin\'s Creed Identity Assassin\'s Creed Identity
  Ubisoft
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap