Hírek

Dátum: 2018-09-20 | írta: Zehy

0

Ekkora akkumulátor és RAM van az új iPhone-okban!

Szokás szerint hatalmas érdeklődés övezte az Apple új telefonjait, de a marketing-ködön keresztül azért az érdemi információk csak lassan bukkannak elő.

Mindig eltelik egy pár nap, mire kiderül a sok “awesome” és “fantastic” közül, melyik kijelentést is kell komolyan vennünk.

Nos, az akkumulátor és a RAM talán nem az, amire igazán büszkék lehetnek, bár az is igaz, hogy ez utóbbival sosem bánt bőségesen az Apple, erre a jól megírt iOS miatt nem is igazán volt rászorulva.

Egy kínai weboldal utánajárt a fenti két dolognak és lekérték a Kínai Ipari és Informatikai Minisztérium (TEENA) dokumentumait az új iPhone-okról.

Ezek szerint az 5,8 hüvelykes iPhone XS kisebb aksival rendelkezik (2658mAh), mint elődje az iPhone X (2716mAH).

A nagyobb verzió, tehát az iPhone XS Max 3174mAH-es akkumulátort kapott, mely elvben 90 perc előnyt jelent az iPhone X-hez képest.

A 6,1 hüvelykes iPhone XR – mely legkorábban október végén lesz csak elérhető – egy 2942mAh-es aksit mondhat a magáénak, mely elvben 90 perccel bírja majd tovább, mint az iPhone 8.

A dokumentumok a továbbiakban azt is bebizonyították, hogy mind az Phone XS és az iPhone XS Max egyaránt 4GB RAM-ot tartalmaz, míg az iPhone XR 3GB-ossal van szerelve. A tavalyi iPhone X-nek 3GB memóriája volt, míg az iPhone 8 2GB-os volt.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap